- Autor: celeripes
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 60 |
Tvaroh odtučněný průměr | 130 |
Cibulka jarní | 15 |
Hořčice Dijonská | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 697 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 349 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Tvaroh smícháme s okapaným tuňákem, přidáme na kolečka nakrájenou cibulku, polovinu čajové lžičky hořčice a podle chuti přidáme sůl, pepř, citronovou šťávu a případně ještě hořčici.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.